Algebehandling

Udført professionelt af Algespecialisten

Taget som nyt igen

Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen.

Modsat traditionel tagrensning, så er det meget enkelt, og mindre tidskrævende at få udført.

I langt de fleste tilfælde kan det klares fra jorden, så det hverken er nødvendigt at skulle op og gå på taget, eller skulle indenfor i huset.

Hvordan virker algebehandling?

Taget sprøjtes med algemidlet, hvorefter alger og mos i løbet af en virkningsperiode på cirka 6-8 måneder vil visne og blive vasket af taget af regn og vind.

Herefter vil taget fremstå som nyt.

Kan det betale sig?

Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit.

En årlig algebehandling er derfor en god investering, og godt givet ud, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

Spar penge med naborabat eller abonnement

For at opnå den bedste effekt, og forebygge revner og sprækker i tagets konstrution, vil det være en god idé at få taget behandlet med jævne mellemrum.

Algespecialisten anbefaler 1 gang om året, og da vores fornemmeste opgave er at tage os af Danmarks tage, så tilbyder vi nogle fordelagtige aftaler på årlig algebehandling.

Er i flere på vejen, eller i nærområdet der gerne vil have algebehandlet, tilbyder vi omfattende naborabatter.

  Kontakt os

  Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

  Ring til os

  15 års garanti

  Miljørigtigt udført

  Priser fra 895,-

  Slip af med algerne med algebehandling fra Algespecialisten

  Regn og slud, sol og vind – vejrforholdene i Danmark er skiftende og utilregnelige.

  De omskiftelige vejrforhold giver de irriterende alger de bedste betingelser for at overleve og ødelægge tage, stakitter, træværk og så videre.

  Er du husejer, og er du træt af, at algerne hærger dit hus? Så kan vi heldigvis hjælpe dig! Algespecialisten tilbyder algebehandling.

  Vi fjerner de irriterende alger, der kan være så svære at komme af med, og som sætter sig overalt, hvor der er en smule fugtigt.

  Hvorfor algebehandling fra Algespecialisten?

  Alger i sig selv er ikke farlige for dit hus; alger er små planter, der gror på fugtige overflader.

  De findes i mange tusinde forskellige afskygninger, og du kan derfor både finde grønne, gule og røde alger på dit hus.

  Algerne findes overalt udenfor, og derfor kender langt de fleste husejere også til algerne – de er ikke kønne, og de laver skader, hvis de får lov til at blive siddende.

  Algerne er grimme – de pynter ikke på noget bygningsværk. Algerne får bygningsværket til at se beskidt og slidt ud.

  Udover at være grimme, kan algerne dog lave mere skade, end de fleste er klar over. Algerne i sig selv er ikke farlige, dog holder algerne på fugten, hvilket kan skabe store problemer.

  Algerne kan være forstadie til blandt andet svampeangreb, som kan være svære at komme af med.

  Derudover kan algerne gøre stor skade på dit tag, idet de skaber revner i tagkonstruktionen.

  Revnerne bliver skabt, fordi algernes rødder kan vokse ned i tagkonstruktionen – og altså derved skabe revner i denne.

  Revnerne gør det muligt for fugten at binde sig, hvilket både kan skabe svamp og frostskader.

  Selvom algerne i sig selv altså ikke er farlige, kan de være med til at ødelægge dit tag eller dit træværk hurtigere.

  Med en algebehandling fra Algespecialisten kan du forlænge levetiden på dit tag eller dit træværk – og derved spare tid og penge.

  Hvordan virker en algebehandling?

  Når vi laver en algebehandling hos dig, bruger vi algemidler, som effektivt trænger ind i algerne og dræber dem.

  Algemidlerne får alle alger og svampe til at løsne sig fra overfladen, hvorefter det vil falde af.

  Du vil altså få en pæn og ren overflade, efter at vi har lavet en algebehandling hos dig.

  Efter algemidlerne er påført, vil algerne og svampene, som før nævnt, falde af. Dette kan tage mellem 2 og 6 måneder alt efter vind og vejr og graden af algeangrebet.

  Er der mange alger på overfladen, vil det tage længere tid, før algerne falder af, ligesom fugtigt vejr vil være med til at langsommeliggøre processen.

  Én ting kan du dog være sikker på; du vil ende op med en flot og velholdt overflade, der er fri for alger, mos og snavs.

  Algebehandlinger kan laves på enhver overflade, hvor der er alger – og alger kan findes på enhver overflade, hvor der er fugtigt.

  Vi laver altså ikke kun algebehandlinger på dit tag; vi laver algebehandlinger på alle tænkelige udendørs overflader.

  Hvis algebehandlingen bliver lavet på dit tag, skal du dog være opmærksom på én ting: Din tagrende skal tømmes regelmæssigt efter algebehandlingen.

  Dette skyldes selvsagt, at alt, hvad algebehandlingen har dræbt, vil falde ned i din tagrende.

  Hvornår skal man algebehandle?

  Der er i virkeligheden ikke noget tidspunkt, hvor algebehandlingen er mest optimal – du kan med fordel algebehandle året rundt.

  Hos Algespecialisten tilbyder vi også algebehandlinger året rundt – de eneste betingelser er, at det er tørvejr, og at temperaturen er minimum +1 grad.

  Mange vælger at få algebehandlet om vinteren, så foråret kan gås algefrit i møde, mens andre vælger at algebehandle om efteråret.

  Der er ikke nogen årstid, der er bedre end andre, og vi er altså yderst fleksible, idet vi kan lave en algebehandling lige netop, når det passer dig.

  Privat og erhverv

  Vi tilbyder ikke kun algebehandlinger til private – vi tilbyder også algebehandlinger til din virksomhed.

  Vil du give et godt indtryk til dine kunder, kan du altså med fordel købe en algebehandling fra Algespecialisten – alger, mos og svamp ser nemlig ikke pænt ud, uanset om det findes på et privat hus eller på en virksomhedsbygning.

  Vi er miljøvenlige

  Med en algebehandling fra Algespecialisten får du en algebehandling, der er skånsom mod miljøet.

  Vi har stor erfaring inden for området, og vi gør meget ud af at udføre behandlingen med respekt for den natur, vi alle skal leve i.

  Vi sikrer, at der ikke er udledning af behandlingsmidler til kloakker og vandløb, ligesom vi bruger miljøvenlige algemidler til behandlingen.

  Vi er altså ikke blot dygtige og effektive – vi udfører også behandlingen på den mest miljøvenlige måde, så du med god samvittighed kan skille dig af med de irriterende alger.

  Spar penge på længere sigt

  Alger er altså ikke farlige, men de forårsager skadelige ting, som kan koste mange penge.

  Alger kan være skyld i svampeangreb, som kan være svære og omkostningsfulde at komme af med.

  Ligeledes kan algerne skabe frostskader i tagkonstruktionen, hvilket kan kræve et helt nyt tag. Med en algebehandling fra Algespecialisten kan du altså spare mange penge.

  En algebehandling vil nemlig forlænge levetiden på dit tag, dit bygningsværk og dit træværk. Det kan altså kort sagt være dyrt at lade være!

  Udover at du kan spare penge på længere sigt, vil algebehandlingen give et pænere udseende til dit hus. Dit hus vil hurtigt komme til at se nyere og pænere ud, hvis ikke der er alger på taget eller murværket.

  Det betyder også, at du hurtigt kan gøre dit hus mere værd – og skabe en højere værdi. Simpelt vedligehold har altså mange fordele, og du behøver ikke løfte en finger selv.

  Algespecialisten sikrer dig et godt resultat, du vil være tilfreds med, og som tilmed ikke har haft store miljømæssige omkostninger.

  Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit bygnings- eller træværk? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere.

  HAR DU SPØRGSMÅL? RING TIL OS PÅ

  26 85 26 85

  Vi kan træffes alle hverdage

  09:00 - 17:00

  Algebehandling

  Udført professionelt af Algespecialisten

  Taget som nyt igen

  Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen. Modsat traditionel tagrensning, så er det meget enkelt, og mindre tidskrævende at få udført.

  I langt de fleste tilfælde kan det klares fra jorden, så det hverken er nødvendigt at skulle op og gå på taget, eller skulle indenfor i huset.

  Hvordan virker algebehandling?

  Taget sprøjtes med algemidlet, hvorefter alger og mos i løbet af en virkningsperiode på cirka 6-8 måneder vil visne og blive vasket af taget af regn og vind. Herefter vil taget fremstå som nyt.

  Kan det betale sig?

  Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit. En årlig algebehandling er derfor en god investering, og godt givet ud, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

  Spar penge med naborabat eller abonnement

  For at opnå den bedste effekt, og forebygge revner og sprækker i tagets konstrution, vil det være en god idé at få taget behandlet med jævne mellemrum.

  Algespecialisten anbefaler 1 gang om året, og da vores fornemmeste opgave er at tage os af Danmarks tage, så tilbyder vi nogle fordelagtige aftaler på årlig algebehandling.

  Er i flere på vejen, eller i nærområdet der gerne vil have algebehandlet, tilbyder vi omfattende naborabatter.

   Kontakt os

   Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

   Ring til os

   15 års garanti

   Miljørigtigt udført

   Priser fra 895,-

   Slip af med algerne med algebehandling fra Algespecialisten

   Regn og slud, sol og vind – vejrforholdene i Danmark er skiftende og utilregnelige. De omskiftelige vejrforhold giver de irriterende alger de bedste betingelser for at overleve og ødelægge tage, stakitter, træværk og så videre.

   Er du husejer, og er du træt af, at algerne hærger dit hus? Så kan vi heldigvis hjælpe dig! Algespecialisten tilbyder algebehandling. Vi fjerner de irriterende alger, der kan være så svære at komme af med, og som sætter sig overalt, hvor der er en smule fugtigt.

   Hvorfor algebehandling fra Algespecialisten?

   Alger i sig selv er ikke farlige for dit hus; alger er små planter, der gror på fugtige overflader. De findes i mange tusinde forskellige afskygninger, og du kan derfor både finde grønne, gule og røde alger på dit hus.

   Algerne findes overalt udenfor, og derfor kender langt de fleste husejere også til algerne – de er ikke kønne, og de laver skader, hvis de får lov til at blive siddende. Algerne er grimme – de pynter ikke på noget bygningsværk. Algerne får bygningsværket til at se beskidt og slidt ud. Udover at være grimme, kan algerne dog lave mere skade, end de fleste er klar over.

   Algerne i sig selv er ikke farlige, dog holder algerne på fugten, hvilket kan skabe store problemer. Algerne kan være forstadie til blandt andet svampeangreb, som kan være svære at komme af med. Derudover kan algerne gøre stor skade på dit tag, idet de skaber revner i tagkonstruktionen. Revnerne bliver skabt, fordi algernes rødder kan vokse ned i tagkonstruktionen – og altså derved skabe revner i denne.

   Revnerne gør det muligt for fugten at binde sig, hvilket både kan skabe svamp og frostskader. Selvom algerne i sig selv altså ikke er farlige, kan de være med til at ødelægge dit tag eller dit træværk hurtigere. Med en algebehandling fra Algespecialisten kan du forlænge levetiden på dit tag eller dit træværk – og derved spare tid og penge.

   Hvordan virker en algebehandling?

   Når vi laver en algebehandling hos dig, bruger vi algemidler, som effektivt trænger ind i algerne og dræber dem.

   Algemidlerne får alle alger og svampe til at løsne sig fra overfladen, hvorefter det vil falde af. Du vil altså få en pæn og ren overflade, efter at vi har lavet en algebehandling hos dig.

   Efter algemidlerne er påført, vil algerne og svampene, som før nævnt, falde af. Dette kan tage mellem 2 og 6 måneder alt efter vind og vejr og graden af algeangrebet. Er der mange alger på overfladen, vil det tage længere tid, før algerne falder af, ligesom fugtigt vejr vil være med til at langsommeliggøre processen.

   Én ting kan du dog være sikker på; du vil ende op med en flot og velholdt overflade, der er fri for alger, mos og snavs.

   Algebehandlinger kan laves på enhver overflade, hvor der er alger – og alger kan findes på enhver overflade, hvor der er fugtigt. Vi laver altså ikke kun algebehandlinger på dit tag; vi laver algebehandlinger på alle tænkelige udendørs overflader.

   Hvis algebehandlingen bliver lavet på dit tag, skal du dog være opmærksom på én ting: Din tagrende skal tømmes regelmæssigt efter algebehandlingen. Dette skyldes selvsagt, at alt, hvad algebehandlingen har dræbt, vil falde ned i din tagrende.

   Hvornår skal man algebehandle?

   Der er i virkeligheden ikke noget tidspunkt, hvor algebehandlingen er mest optimal – du kan med fordel algebehandle året rundt.

   Hos Algespecialisten tilbyder vi også algebehandlinger året rundt – de eneste betingelser er, at det er tørvejr, og at temperaturen er minimum +1 grad. Mange vælger at få algebehandlet om vinteren, så foråret kan gås algefrit i møde, mens andre vælger at algebehandle om efteråret.

   Der er ikke nogen årstid, der er bedre end andre, og vi er altså yderst fleksible, idet vi kan lave en algebehandling lige netop, når det passer dig.

   Privat og erhverv

   Vi tilbyder ikke kun algebehandlinger til private – vi tilbyder også algebehandlinger til din virksomhed.

   Vil du give et godt indtryk til dine kunder, kan du altså med fordel købe en algebehandling fra Algespecialisten – alger, mos og svamp ser nemlig ikke pænt ud, uanset om det findes på et privat hus eller på en virksomhedsbygning.

   Vi er miljøvenlige

   Med en algebehandling fra Algespecialisten får du en algebehandling, der er skånsom mod miljøet. Vi har stor erfaring inden for området, og vi gør meget ud af at udføre behandlingen med respekt for den natur, vi alle skal leve i.

   Vi sikrer, at der ikke er udledning af behandlingsmidler til kloakker og vandløb, ligesom vi bruger miljøvenlige algemidler til behandlingen. Vi er altså ikke blot dygtige og effektive – vi udfører også behandlingen på den mest miljøvenlige måde, så du med god samvittighed kan skille dig af med de irriterende alger.

   Spar penge på længere sigt

   Alger er altså ikke farlige, men de forårsager skadelige ting, som kan koste mange penge. Alger kan være skyld i svampeangreb, som kan være svære og omkostningsfulde at komme af med.

   Ligeledes kan algerne skabe frostskader i tagkonstruktionen, hvilket kan kræve et helt nyt tag. Med en algebehandling fra Algespecialisten kan du altså spare mange penge. En algebehandling vil nemlig forlænge levetiden på dit tag, dit bygningsværk og dit træværk. Det kan altså kort sagt være dyrt at lade være!

   Udover at du kan spare penge på længere sigt, vil algebehandlingen give et pænere udseende til dit hus. Dit hus vil hurtigt komme til at se nyere og pænere ud, hvis ikke der er alger på taget eller murværket.

   Det betyder også, at du hurtigt kan gøre dit hus mere værd – og skabe en højere værdi. Simpelt vedligehold har altså mange fordele, og du behøver ikke løfte en finger selv.

   Algespecialisten sikrer dig et godt resultat, du vil være tilfreds med, og som tilmed ikke har haft store miljømæssige omkostninger. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit bygnings- eller træværk? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere.

   HAR DU SPØRGSMÅL? RING TIL OS PÅ

   26 85 26 85

   Vi kan træffes alle hverdage

   09:00 - 17:00

    Modtag vores nyhedsbrev

    Tilmeld mig jeres nyhedsbrev!

    Kontakt info

    Algespecialisten.dk
    Ved Bellahøj Syd 22
    2700 Brønshøj

    Telefon: 26 85 26 85
    E-mail: info@algespecialisten.dk