Algebehandling Roskilde

Udført professionelt af algespecialisten

Taget som nyt igen

Algebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller fliser til at se ud som nye igen. Modsat traditionel tagrensning, så er det meget enkelt, og mindre tidskrævende at få udført. I langt de fleste tilfælde kan det klares fra jorden, så det hverken er nødvendigt at skulle op og gå på taget, eller skulle indenfor i huset.

Hvordan virker algebehandling?

Taget sprøjtes med algemidlet, hvorefter alger og mos i løbet af en virkningsperiode på cirka 6-8 måneder vil visne og blive vasket af taget af regn og vind. Herefter vil taget fremstå som nyt.

Kan det betale sig?

Alger og mos er medvirkende til at nedsætte levetiden på dit. En årlig algebehandling er derfor en god investering, og godt givet ud, i forhold til udgiften til udskiftning eller reparationer af taget.

Hvad koster det - Klik her og se vores priser

Spar penge med nabo rabat eller algebehandling på abonnement

For at opnå den bedste effekt, og forebygge revner og sprækker i tagets konstrution, vil det være en god idé at få taget behandlet med jævne mellemrum. Algespecialisten anbefaler 1 gang om året, og da vores fornemmeste opgave er at tage os af Danmarks tage, så tilbyder vi nogle fordelagtige aftaler på årlig algebehandling. Er i flere på vejen, eller i nærområdet der gerne vil have algebehandlet, tilbyder vi omfattende naborabatter

Klik her og læs mere om vores abonnement og nabo rabat

Ring til os

Vil du hellere bestille over telefonen, eller har du et spørgsmål der ikke kan vente. Ring til os, så får du svar med det samme.

Algebehandling Roskilde

Er dit tag dækket af et tykt lag alger og mos, er det vigtigt, at du gør noget ved det omgående. Alger bidrager til en fremskyndet nedbrydning af dit tag, hvilket i sidste ende vil betyde en stor udgift til et helt nyt tag. Du kan forlænge dit tags levetid med en grundig og effektiv algebehandling, som sikrer dig et flot tag i mange år frem. Søger du algebehandling Roskilde, er du kommet til den rette specialist. Her hos Algespecialisten får du algerens i Roskilde i særklasse, da vi er et erfarent foretagende, som har hjulpet rigtig mange husejere med at genskabe værdien på deres tag. Du får et tag, der genfinder den forsvundne glans, og som ser ud som nyt. Vil du gøre en rigtig god investering i dit hus - bestil algebehandling i Roskilde hos Algespecialisten.

Sådan virker vores algerens

Vi sprøjter hele taget med en effektiv algerens, som er godkendt til formålet. Efter en periode på omkring 6-8 måneder vil regn og vind skylle alger og mos væk, således at du igen kan se den oprindelige farve på dit tag, og så det ser flot og nydeligt ud igen. Går du med planer om at bestille algerens i Roskilde, får du her hos Algespecialisten en professionel algebehandling, som bidrager til, at dit tag kan bibeholde dets robusthed og slidstyrke. Et tag er hårdt prøvet af vind og vejr gennem mange år, og det vil med tiden blive udsat for så meget slitage, at tager skade. Algebehandling er med til at holde de skadelige alger på afstand, så der går mange år, før dit tag skal udskiftes.

Professionel behandling til dit tag

Har du planer om at beholde dit tag i mange år, er det en fortrinlig investering at bestille algebehandling Roskilde her hos os. Vi er nogle af de fremmeste eksperter på området, og vi har masser af erfaring med at forvandle ældre tage til at se næsten ud som nye. Vi er fagligt stolte af vores håndværk, og vi udfører vores arbejde med stor passion, så du får et flot resultat. Vi er professionelle i alle henseende, da vores vision er at give dig og dit tag den behandling, I fortjener. Alle vores medarbejdere er kompetente og evner at udføre jobbet helt korrekt hver eneste gang.

Algebehandling med fokus på kvalitet

At udføre en perfekt algebehandling er et præcisionsarbejde, som kræver indsigt og viden samt de rette værktøjer. I langt de fleste tilfælde kan vi gøre det hele fra jorden, så du slipper for, at vi betræder dit tag eller skal indenfor. Kvalitet er vores eksistensgrundlag, hvorfor vi er perfektionister og altid yder et unikt stykke arbejde. For at sikre dig den bedste kvalitet anbefaler vi algebehandling én gang årligt, da det har en præventiv og forebyggende effekt. Det bidrager til, at der ikke opstår sprækker og revner i tagkonstruktionen, således at der sker yderligere skade på bagkant af dette. Bestil derfor algerens i Roskilde med jævne mellemrum og opnå rabat, når du bestiller algebehandling i Roskilde her hos os.

Algebehandling Roskilde