Fliserens Næstved

Udført professionelt af algespecialisten

Fliserens Næstved- Vi får dine fliser til at se nye ud igen

Vi kan rense dine fliser professionelt, så de bliver som nye ud igen. Ud over at mos og alge belagte fliser ikke bare ser grimme ud, så kan de også både være glatte og mere udsatte for sprængninger ved frostvejr. Når alger får lov at vokse ned mellem revnerne i fliserne, kan de bane vej for fugt som dermed kan trænge ned og destabilisere underlaget, der så vil få fliserne til at ligge ujævnt.

4 gode grunde til at bestille fliserens

  • Kedelige flisearealer bliver som nye
  • Professionel fliserensning går meget hurtigere end at lægge nye fliser.
  • Med imprægnering vil fliserne være vandafvisende i op til 8 år
  • forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Sådan foregår fliserens

Først afrenses fliserne, det udføres med vores professionelle udstyr, som med stor kraft, men uden at beskadige fliserne rydder alle alger, mos og flisepest samt andet skadeligt for fliserne. Ud over det pænere udseende, så forebygger det blandt andre ting også frostsprængninger.

Efter afrensning af fliserne, skal der desinficeres. Det er en forebyggende behandling der trænger ind i fliserne, for at forebygge at algeforekomster skal gro frem igen. Desinficeringen er et nødvendigt trin at udføre hvert år, for at den 15 årige garanti vi giver på resultatet skal gælde.

Skal fliserne imprægneres? Hvis du ønsker du at få fliserne imprægneret, så gøres det inden for op til 3-4 uger efter afrensningen. Imprægnering er en meget effektivt behandling, og derfor giver vi også 15 års garanti på resultatet. En god imprægnering vil i de fleste tilfælde være mere effektiv end den fliserne har fået fra fabrikken af. Det gør også, at nye fliser kan have gavn af en imprægnerings behandling også.

Til sidst skal der bare nyt fugesand til. Da afrensningen af fliserne også vil afrense fugesandet i mellem fliserne væk, så skal der nyt sand i mellem igen. Algespecialisten kan medbringe det nye fugesand, eller du kan vælge selv at sørge for nyt sand.

GET STARTED

0$

Tak for bestillingen, vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Hvad koster det

Du kan beregne din pris her

You need to select an item to continue

Beregn

Hvad koster det?

Du kan beregne din pris her

Træk den grønne markør til det ønskede antal M2

Ønsker du dine fliser imprægneret efter rensning? Resultatet holder sig pænt markant længere.


You need to select an item to continue

Beregn

se prisen 2

You need to select an item to continue

Beregn

Total pris

Den samlede beregnede pris er :

Summary

Beskrivelse Information Mængde Pris
Rabat :
Total :

BESTIL TILBUD

Ring til os

Vil du bestille over telefonen, eller har du et spørgsmål der ikke kan vente. Ring til os, og få svar med det samme.


Fliserens Næstved

Hos Algespecialisten tilbyder vi professionel fliserens i Næstved hos alle boligejere og virksomheder, som overvejer at få gjort noget ved gamle, grimme fliser, der er befængt med alger, mos og flisepest. Vi har mange års erfaring i branchen og har glædet mange kunder med nogle flotte resultater, der får slidt og medtagede fliser til at se ud som nye. Der er ingen grund til at købe helt nye fliser, når du med en dybdegående fliserens kan få genskabt livet og glæden i de gamle fliser, der blot er dækket med alger og mos, som får dem til at se grimme ud. Bestiller du fliserens i Næstved hos os, kan du være sikker på, at vi kan gøre en synlig forskel, så du kan spare mange penge og få nydelige fliser igen.

Kvalitetsbevidst og grundig fliserens

Har du brug for et kompetent og erfarent firma til at udføre en fliserens i Næstved? Hos Algespecialisten tager vi vores arbejde meget alvorligt. Vi har en klar ambition om at glæde alle vores kunder med en kvalitetsbevidst og grundig fliserens, der kommer helt i dybden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk, da vi drives af at levere tilfredsstillende resultater for vores kunder. Vi lægger først ud med at rense overflade og mellem revner, så vi får alle uhensigtsmæssighederne op. Derefter skal det hele desinficere og gerne imprægneres, så det er vandafvisende i helt op til 8 år. Det er med til at forlænge flisernes levetid, og det beskytter dem de næste mange år. Yderligere skal der fugesand på til sidst. Overvejer du at gøre noget ved dine fliser, så kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Fordele ved at få renset fliser

Har du kedelige fliser, der godt kunne trænge til en kærlig omgang fliserens, tager vi os gerne af opgaven. Der er nemlig mange fordele ved at få udført en professionel fliserens i Næstved sammenlignet med at købe helt nye fliser. De kommer til at se ud som nye igen. De bliver bedre beskyttet. Med en imprægnering kan de afvise vand, hvilket forhindrer, er der kommer frost og fugt, som giver frostskader og giver et ustabilt underlag. Når du får det gjort hos os, kan du være helt sikker på, at kvaliteten er i højsæde, og servicen er i top.

Bestil fliserens i Næstved til en konkurrencedygtig pris

Er du interesseret i at bestille grundig og effektiv fliserens i Næstved, er vi den helt rette til opgaven. Vi kan rykke hurtigt ud, hvis du har brug for os her nu, og vi overholder naturligvis alle aftaler. Vi tilbyder professionel fliserens af alle typer fliser til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vi er eksperter på området og har mange succesfulde projekter bag os, hvorfor dine fliser er i sikre hænder hos os. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig samt få en konkret pris. Priserne starter fra kr. 2.250,- for under 50 kvm terrasse, som skal have imprægnering.

Vi kan kontaktes ganske uforpligtende på telefon 42 54 35 43 eller skriv til info@algespecialisten.dk.