Fliserens og imprægnering

Udført professionelt af algespecialisten

Fliserens og imprægnering

Har du brug for fliserens og imprægnering af dine fliser, er vi hos Algespecialisten eksperter i at rense og genskabe værdien af gamle fliser. Vi hjælper hvert år et væld af såvel private som virksomheder med at effektiv fliserens og imprægnering, som giver gamle fliser et flot look, som var de helt nye. Det giver god mening i stedet for at skifte dem ud med nye, som er et mere omfattende og ikke mindst meget dyrere projekt.

4 gode grunde til at bestille fliserens

  • Kedelige flisearealer bliver som nye
  • Professionel fliserensning går meget hurtigere end at lægge nye fliser.
  • Med imprægnering vil fliserne være vandafvisende i op til 8 år
  • forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbrydes

Når vi udfører en opgave, starter vi med at rense fliserne for alle alger, mos, flisepest og andet skidt. Vi kommer helt i dybden mellem revner, hvor der skal sidde en masse alger. Derefter desinficerer vi grundigt og lader det trække ned i fliserne, så de bliver helt renset og ødelægger algevækst. Så skal de imprægneres. Det er en effektiv måde at beskytte fliserne på, da der dannes en slags hinde, der forhindrer nedsivning af vand og fugt, således at der ikke opstår frostskader og andre uhensigtsmæssigheder.

GET STARTED

0$

Tak for bestillingen, vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

Hvad koster det

Du kan beregne din pris her

You need to select an item to continue

Beregn

Hvad koster det?

Du kan beregne din pris her

Træk den grønne markør til det ønskede antal M2

Ønsker du dine fliser imprægneret efter rensning? Resultatet holder sig pænt markant længere.


You need to select an item to continue

Beregn

se prisen 2

You need to select an item to continue

Beregn

Total pris

Den samlede beregnede pris er :

Summary

Beskrivelse Information Mængde Pris
Rabat :
Total :

BESTIL TILBUD

Ring til os

Vil du bestille over telefonen, eller har du et spørgsmål der ikke kan vente. Ring til os, og få svar med det samme.


Fliserens og imprægnering

Har du brug for fliserens og imprægnering af dine fliser, er vi hos Algespecialisten eksperter i at rense og genskabe værdien af gamle fliser. Vi hjælper hvert år et væld af såvel private som virksomheder med at effektiv fliserens og imprægnering, som giver gamle fliser et flot look, som var de helt nye. Det giver god mening i stedet for at skifte dem ud med nye, som er et mere omfattende og ikke mindst meget dyrere projekt. Når vi udfører en opgave, starter vi med at rense fliserne for alle alger, mos, flisepest og andet skidt. Vi kommer helt i dybden mellem revner, hvor der skal sidde en masse alger. Derefter desinficerer vi grundigt og lader det trække ned i fliserne, så de bliver helt renset og ødelægger algevækst. Så skal de imprægneres. Det er en effektiv måde at beskytte fliserne på, da der dannes en slags hinde, der forhindrer nedsivning af vand og fugt, således at der ikke opstår frostskader og andre uhensigtsmæssigheder.

Professionelle fagfolk

Når du bestiller fliserens og imprægnering hos os, bliver det udført grundigt og effektivt af kyndige specialister, der har mange års erfaring bag sig. Vi er et professionelt foretagende, som lever af glade kunder, og derfor yder vi altid vores bedste og står på mål for det udførte stykke arbejde. Vil du være sikker på, at dine fliser er i trygge hænder, har vi ekspertise og viden nok til at sikre, at vi kommer i mål med et flot resultat. Vi går ikke på kompromis med vores faglige integritet, og vi sætter en ære i at levere håndværk, der lever op til dine forventninger. Og så giver vi ikke mindst garanti på fliserens og imprægnering.

Altid høj kvalitet og god service

Vores altoverskyggende mål er levere høj kvalitet og rigtig god service. Det er to forankrede dele af vores DNA, hvorfor du altid vil blive mødt af en imødekommende medarbejder, der tager din opgave seriøst. Vi rådgiver gerne vores kunder til den bedste løsning. Er du i tvivl, om du skal vælge både fliserens og imprægnering, giver vi gerne vores besyv med. Vi anbefaler altid, at du vælger imprægnering efter fliserens. Det gør, at de er vandafvisende i op til 8 år. Sådan får de den bedst mulige beskyttelse, der bidrager til, at de kan holde i mange flere år. Det er derfor en investering, der koster dig relativt lidt i forhold til den besparelse, du kan opnå sammenlignet med, hvis du skal ud at købe nye fliser samt få andre til at lægge dem for dig.

Kompetent rådgivning

Når det kommer til at klæde vores kunder godt på med viden om, hvad fliserens og imprægnering kan gøre for deres fliser, er vi kompetente ud til fingerspidserne. Vi kan også fremvise konkrete eksempler på, hvad vi har udrettet, så du kan få syn for sagen. Uanset størrelse af indkørsel og terrasse kan vi til enhver tid anbefale, at du bestiller fliserens og imprægnering i stedet for at bruge en masse penge på at få lagt nye fliser. Vi rådgiver ikke for egen vindings skyld, men fordi vi ved, at vores arbejde kan gøre underværker - og at du kan spare mange penge både på kort og lang sigt.

Effektiv og grundig fliserens og imprægnering

Vi har redskaber og rensemidler til at udføre opgaven til perfektion. Det kommer bag på mange kunder, hvor stor en syn forskel, der er, når vi har været en tur forbi. Vi kan gøre det relativt hurtigt, da vi har gjort det mange gange før. Vi er meget pertentlige, hvad angår kvaliteten, hvorfor vi sikrer os, at alt er udført korrekt. Overvejer du at bestille fliserens og imprægnering til dine gamle fliser? Er de grønne, røde, misfarvede og slidte og medtagede? Vi garanterer for, at vi kan levere et flot resultat, du bliver glad for. Lad os om at gøre det, vi gør bedst - så skal du bare se, hvad vi kan udrette. Dine fliser er derefter godt beskyttet til de kommende år, så du ikke skal bekymre dig mere om det.

Få en skarp pris på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om en pris på din opgave, kan du kontakte os ganske uforpligtende. Vi hjælper dig til den rette løsning, og vi kan udføre opgaven, når det passer dig bedst. Vores priser varierer alt efter, hvor stort et areal, der skal renses og imprægneres. Har du fx en terrasse og en indkørsel på i alt 150 kvm, kan vi udføre det til kr. 7.450,- alt inklusiv med rensning, desinficering, imprægnering og fugesand.

Har du en terrasse på under 50 kvm, kan det klares fra kr. 1.500,- Lad os høre mere om dit projekt, så kommer vi gerne forbi og giver en faglig vurdering af, hvad der vil være mest optimalt i dit tilfælde.

Du kan kontakte os på telefon 42 54 35 43 eller skrive til info@algespecialisten.dk.